21 Noiembrie 2012 publicat în Horoscop 8 share-uri

Femeia nascuta intre zilele de 22 noiembrie si 21 decembrie se afla sub semnul Sagetatorului. Daca si tu te-ai nascut in aceasta perioada, fii mandra ca apartii acestei zodii deoarece ea se apropie cu usurinta de perfectiune. Iar pentru ca fiecaruia dintre noi ii place sa fie apreciat, iata cateva trasaturi care te fac pe tine, femeia Sagetator unica si exceptionala.

Femeia Sagetator are un simt al umorului dezvoltat.

Amuzanta si prietenoasa, femeia Sagetator are un simt al umorului iesit din comun. Ea este sufletul distractiei oriunde merge si stie cum sa creeze atmosfera. Sparge gheata imediat,

indiferent de situatie. Asadar, fie ca iubitul ei are o zi proasta, cea mai buna prietena este trista ori la munca mediul de lucru este stresant, umorul femeii Sagetator o va salva intotdeauna.

Femeia Sagetator este independenta.

Nu multe femei sunt independente. Femeia Sagetator se numara printre putinele care adora libertatea si, atunci cand se bucura de ea, are parte de experiente interesante nu doar pe plan social, ci si spiritual. Totusi, acest lucru nu inseamna ca daca este implicata intr-o relatie va tanji dupa libertate. Ea se dedica trup si suflet partenerului de viata si iubeste viata de familie. Libertatea vine in multe forme, iar femeia Sagetator stie sa exploreze fiecare fateta a acesteia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Femeia Sagetator este muncitoare.

Da, femeia Sagetator este probabil cea mai muncitoare persoana pe care o putem intalni. Atunci cand doreste un lucru pe plan profesional, va face tot ceea ce ii sta in putere pentru a-si scoate in evidenta numeroasele calitati si pentru a demonstra ca este cea mai buna in scopul de a-l obtine. De obicei, femeia Sagetator este o angajata model si isi duce cu usurinta sarcinile la bun sfarsit.

Image © Shutterstock - 59334703

Dive nascute in zodia Sagetator: Britney Spears, Christina Aguilera, Edith Piaf, Jane Austen, Julianne Moore, Katie Holmes, Maria Callas, Nelly Furtado, Scarlett Johansson, Tina Turner, Tyra Banks.

Foto front si main © Shutterstock - 5367682_001

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri