Nesfarsitul Univers i-a inmanat fiecarui reprezentant din zodiac o responsabilitate karmica extrem de importanta pentru umanitate pe care nativul trebuie sa o implineasca...

Sagetator

Fiind al noualea semn din zodiac, nativul Sagetator reprezinta al noualea stadiu in evolutia omului si a locului sau in Univers. Asa cum Sagetatorul are ca responsabilitate karmica intelegerea si controlul puterii emotionale, Scorpionul are ca responsabilitate karmica intelegerea si controlul oferite de cunoastere. El este un adevarat simbol al curiozitatii intelectuale.

Capricorn

Capricornul, al zecelea semn din zodiac, reprezinta al zecelea stadiu in evolutia omului si a locului sau in Univers. Pentru ca individul a reusit sa castige putere prin emotii si cunoastere, este responsabilitatea karmica a Capricornului sa il initieze prin controlul autoritatii, iar autoritatea se castiga respectand regulile pe care societatea civilizata trebuie sa le respecte pentru a progresa.

Varsator

Al unsprazecelea semn din zodiac este Varsatorul si reprezinta al unsprazecelea stadiu in evolutia omului si a locului sau in Univers. Daca pentru nativul din zodia Leu, prioritara era individualitatea creativa a unei persoane, Varsatorul are ca responsabilitate karmica integrarea acesteia in societate. Capricornul initiaza regulile si normele din societate, iar Varsatorul ajuta societatea sa functioneze prin oameni.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Pesti

Fiind al douasprazecelea (si ultimul) semn din zodiac, Pestii reprezinta al douasprazecelea stadiu in evolutia omului si a locului sau in Univers. Nativul din Pesti are responsabilitatea karmica de a folosi tot ceea ce a fost invatat si asimilat pentru a crea perfectiunea omului ca individ si ca intreg al umanitatii. Tocmai aceasta perfectiune este cea care ii ofera omului locul sau de drept in Univers.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri