10 Octombrie 2012 publicat în Horoscop 33 share-uri

Descopera si tu cine este Protectorul zodiei tale chinezesti, cum iti influenteaza zodia, ce semnificatii dezvaluie acest fapt despre zodia ta si ce daruri ascunse iti aduce respectiva zeitate budista.

zodiile Oaie, Maimuta – Dainichi

Dainichi, cunoscut si ca “Buddha primordial” constituie intruparea Dharmakaya ultimul trup al lui Buddha, cel fara de forma si plin de adevar. Dainichi reprezinta totodata Shunyata (Golirea) si alaturi de Bodhicitta, Marea Compasiune, ajuta in gasirea si invatarea Iluminarii totale. El faciliteaza constientizarea adevarului supreme si intelegerea naturii lucrurilor. Dainichi aduce nativilor Oaie si Maimuta tacere, rezerva, abilitatea de a avea grija de ceilalti, dar si o deplina intelegere a naturii inconjuratoare.

zodia Cocos – Fudo

Fudo face parte din grupul cunoscut sub numele de “cei 5 mari regi” sau cei “5 regi ai cunoasterii’. Figura sa este asociata cu ideea de protectie impotriva energiilor negative distrugatoare, dar si cu indepartarea acestor. In calitate de gardian al zodiei Cocos, Fudo protejeaza aceasta zodie impotriva actiunilor ostile si distructive. Totodata, inlesneste armonia interioara chiar si in cazul greutatilor si al problemelor si aduce satisfactie durabila.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

zodiile Caine, Porc - Amida

Amida inlesneste longevitatea si viata de calitate, favorizand totodata iubirea neconditionata, compasiunea universala si forta adevarului. Amida reprezinta Buddha vietii Infinite si aduce nativilor pe care ii protejeaza putere de munca, renuntare de sine si descoperirea potentialului interior mai ales catre maturitate.

Foto homepage si interior: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri