6 Septembrie 2012 publicat în Horoscop 14 share-uri

Vrei sa stii care sunt cele mai pregnante calitati pe care le detine Barbatul Fecioara? Citeste mai departe...

Barbatul Fecioara este un observator fin.

Daca un barbat este nascut in zodia Fecioara, cu siguranta ca la maturitate va deveni un observator fin. De ce? Pentru ca este foarte atent la detalii, ascutit la minte, insa stie si sa asculte cu adevarat persoana care ii vorbeste. Desi trece prin filtrul propriei gandiri tot ceea ce se intampla in jurul lui, cand vine vorba de sentimentele sale, are o problema. Nu stie sa se exprime coerent in momentul in care se indragosteste, nu stie cum sa isi dezvaluie simtamintele fata de acea persoana speciala...

Barbatul Fecioara este iubitor.

Barbatul Fecioara se dedica trup si suflet persoanelor pe care le iubeste. Fiind o fire emotionala, este plin de compasiune si gata sa sara oricand in ajutor. Intr-o relatie, isi protejeaza partenera si ii ofera tot confortul din lume. Cu siguranta ca cea aleasa de barbatul Fecioara va avea o viata de cuplu fericita!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Barbatul Fecioara crede in perfectiune.

Atunci cand spunem perfectiune, de fapt spunem Fecioara. Barbatul din aceasta zodie doreste ca toate lucrurile din viata lui sa fie facute asa cum trebuie si tocmai de aceea munceste mult pentru a atinge perfectiunea. La fel, in relatii isi alege partenera cu grija si o trateaza cu respect. Viata sa de cuplu trebuie sa fie frumoasa si sa ii aduca multumire totala.

Barbatul Fecioara este critic.

Datorita caracterului sau sincer, barbatul Fecioara este o persoana destul de critica. Desi pentru anumite femei aceasta trasatura poate fi considerata un defect, ea este in esenta o calitate. Barbatul Fecioara doreste sa aiba o viata perfecta, iar atunci cand isi cauta o partenera, aceasta va fi cu siguranta o femeie greu de intrecut. Asadar, daca barbatul din acest semn te-a ales, poti fi sigura ca esti una la o mie!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri