Conform astrologiei, fiecarei zodii ii este asociata o anumita runa. Afla care sunt runele specifice zodiei tale, ce semnificatii au in astrologie, dar si ce trasaturi si ce destin imprima zodiei tale:

Triburile scandinavice antice de acum 2000 de ani ne-au lasat mostenire un pretios alfabet magic al runelor. Insa runele sunt mai mult de atat. Nu sunt doar litere sau doar un banal alfabet al Nordului Europei. Ele sunt simboluri magice si au fost intrebuintate de secole drept sistem de divinatie, in luarea de decizii, in comunicare, pentru a atrage norocul si fericirea, pentru protectie impotriva raului si a evenimentelor fericite si negative. Conform astrologiei, fiecarei zodii ii este asociata o anumita runa. Afla care sunt runele specifice zodiei tale, ce semnificatii au in astrologie, dar si ce trasaturi si ce destin imprima zodiei tale:

Horoscopul Runelor pentru fiecare zodie in parte

Berbec - Teiwaz

Teiwaz este runa sacra a lui Tyr, zeul Cerurilor si lider al razboiului. Aceasta runa aduce energie, pasiune, impulsivitate, sexualitate, dar si satisfactie si sentimentul victoriei. Este totodata o runa a curajului, a increderii in propriile puteri si a indraznelili. Ea inlesneste planuri marete pentru cei din Berbec. In acelasi timp, Teiwaz este cauzatoare de schimbari si atrage dupa sine imbunatatirea vietii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Taur – Uruz

Aceasta runa este runa sacra a lui Thor, Zeul puterii si al tunetului. Este o runa ce aduce putere creatoare, energie sexuala, sfarsit, dar si reinnoire si prietenie pe viata. Uruz poate aduce perioade scurte de ghinion, insa acestea atrag dupa sine un nou inceput, noi oportunitati, noi sanse, o viata noua. Intamplarile fericite le vor trece in umbra pe cele mai putin placute. Norocul apare furibund de mai multe ori in viata acestor nativi in ciuda lipsei de progres in anumite domenii ale vietii.

Gemeni – Ehwaz

Ehwaz este runa sacra a lui Frey, Soarele Verii si ea aduce adaptabilitate, dualitate si un caracter androgin. Aceasta runa simbolizeaza comunicarea, miscare, progresul, dorinta de calatorie si de schimbare. Ea aduce celor din Gemeni cooperare si abilitatea de a merge mai departe si a creste spiritual. Ea implica totodata calatoriile ca refugiu din calea problemelor, a dificultatilor sau a responsabilitatilor.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR
Foto: Contes de fee /Shutterstock

Rac – Gebo

Gebo este un semn sacru dedicat tuturor zeilor. Aceasta runa simbolizeaza nobletea sufleteasca, generozitatea, bunatatea si o profunzime a sentimentelor. Adeseori, Gebo cere sacrificiu si renuntare de sine. Relatiile nativului calauzit de aceasta runa sunt binecuvantate si caracterizate prin abundenta emotionala. Gebo aduce si sensibilitate si delicatete sufleteasca si influenteaza indeosebi spiritale materne.

Leu – Raido

Raido este runa sacra a lui Thor si a tunetului. Este o runa care atrage dupa sine dezvoltarea personala, evolutie si transformare, dar si inspiratie divina si noroc in repetate cazuri. Chiar daca uneori aduce intarzieri, amanari, deznadejde, aceasta runa inlesneste succesul in ceea ce priveste autodezvoltarea, aducand satisfactii de natura materiala mai ales. Raido aduce deopotriva putere si chibzuinta, dar si impulsivitate si ego.

Fecioara – Berkana

Berkana este runa sacra a Zeitei-mama a Pamantului si se spune ca este runa misterului. Aceasta runa este asociata adesea cu primavara, cu renasterea, cu creativitatea si imaginatia, cu ideile noi si viata noua. Berkana aduce totodata vindecare, purificare si reconciliere si confera frumusete si fertilitate nativilor Fecioara. Berkana intareste vointa si tonifiaza caracterul.

Balanta – Jera

Jera este runa sacra a zeitatilor Freya si Frey, cuplul fecunditatii , al placerii si al bogatiei. Jera aduce nativului Balanta bucurie, fericire, posibilitati de evolutie si transformare spirituala venind mai ales prin intermediul familiei. Intelepciunea si rabdarea parvin Balantei mai spre maturitate. Tot la maturitate se culeg roadele sacre ale dobandirii linistii interioare. Balanta traieste pentru sine in tinerete, insa alege sa traiasca pentru altii la maturitate.

Scorpion – Laguz

Laguz este runa sacra a lui Njord, zeul bogatiei marilor si a apelor. Este o runa incarcata de mister, o runa ce scoate la iveala capacitatile intuitive ce zac ascunse in fiecare din noi. Laguz aduce nativului Scorpion instincte puternice, inspiratie de moment, acuitate si o intelegere rapida si obiectiva a situatiilor. Totodata insa, aceasta runa atrage dupa sine impulsivitate, pasionalitate extrema si dezordine emotionala. Pentru Scorpion insa, runa Laguz face ca imposibilul sa devina posibil.

Sagetator – Isa

Isa este runa intensitatii si a asteptarii, dar in mod paradoxal si a racelii si a detasarii. Se spune despre ea ca intensifica efectul oricarei alte rune. Isa aduce uneori blocaje si intarzieri ale progresului, cauzate de imprejurari exterioare. Aceasta runa nu favorizeaza norocul pe termen scurt, insa il inlesneste pe termen lung. Izbanda vine pentru Sagetator atunci cand reuseste sa topeasca gheata. Si nu este deloc greu. Ii trebuie doar vointa, perseverenta si independenta.

Capricorn – Fehu

Fehu este runa sacra a zeitei Freya, zeita a fecunditatii si a dragostei. Aceasta runa aduce Capricornului un destin oscilant, cu multe urcusuri si coborasuri, dar si multe resurse interioare care inlesnesc drumul Capricornului pentru a ajunge acolo unde isi doreste. Fehu implica si dorinta de realizare, ambitia, dorinta de securitate si bunastare materiala. In a doua doua parte a vietii liniste, echilibru si dragoste.

Varsator – Kaunaz

Kaunaz este runa sacra a lui Heimdall, cel care supravegheaza lumea subterana. Kaunaz aduce creativitate, dar si rebeliune, indecizie si instabilitate emotionala, alternand perioadele de maxima prosperitate cu perioadele de limitare si impunere. Kaunaz implica si neconventionalitatea, dar si o forta spirituala intensa. Kaunaz il face pe Varsator sa-si doreasca sa schimbe lumea intr-una mai buna, il protejeaza psihic si ii sporeste vitalitatea.

Pesti – PERTHO

Pertho este runa sacra a lui Frigg, mama a tuturor si este o runa ce este conectata cu revelatia si cu soarta. Cursul evenimentelor din viata Pestilor este strans legat de “Nornir” – cele ursite ale trecutului, prezentului si viitorului. Pertho aduce nativului Pesti protectie, devotament, framantari contradictorii, dar si sentimentul de a fi vulnerabil. La polul opus, Pertho atrage pentru Pesti aventuri romantice, circumstante de a construi o familie frumoasa, iubiri senine si linistite.

Foto fr si main: Julia Kaysa /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri