17 August 2012 publicat în Horoscop 2276 share-uri

Din data de 23 august intram in zodia Fecioara, reprezentantele acestui semn fiind cele mai curajoase, inteligente, tolerante si de succes ale Horoscopului European!

1. Femeia Fecioara se lasa condusa de inteligenta.

Desi are o infatisare frumoasa, femeia Fecioara considera ca inteligenta sa o face mai fermecatoare decat aspectul. De obicei, ea analizeaza cu rabdare fiecare situatie cu care se confrunta (oricat de grea) si isi spune parerea ori actioneaza doar atunci cand se simte pregatita cu adevarat. Tocmai datorita inteligentei iesite din comun, femeia Fecioara va avea mare succes in viata.

Image © Shutterstock - 71935402

2. Femeia Fecioara are tact.

Nu multe persoane cunosc foarte bine arta tactului. Din fericire pentru ea, femeia Fecioara se numara printre ei. Odata ce pune ochii pe ceva, acel lucru va ajunge, intr-un final, in mainile ei. Acest fapt se datoreaza tactului de care da dovada de fiecare data si caracteristicilor ei unice prin care stie sa argumenteze si sa lupte pentru ceea ce isi doreste.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

3. Femeia Fecioara este foarte organizata.

Femeia Fecioara are un stil de viata disciplinat si sistematic. Ea este intotdeauna pregatita sa infrunte situatiile neasteptate si isi organizeaza timpul foarte bine. Tocmai de aceea, femeia Fecioara va face extrem de rar greseli sau gafe.

Foto: Maria Markevich/ shutterstock.com

4. Femeia Fecioara are o memorie ascutita.

Fie ca este vorba de o zi de nastere sau de o aniversare, femeia Fecioara nu va uita niciodata un eveniment important din viata unei persoane care ii este draga. Ea a fost harazita inca de la nastere cu o memorie extraordinara astfel incat poate retine cu usurinta nu doar evenimente importante, ci si numere de telefon, figurile oamenilor cu care interactioneaza, lucrurile preferate ale prietenilor sau kilometric de informatie.

Image © Shutterstock - 12614323


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri