Oficial si calendaristic, ne mai despart doar cateva zile de cea de-a doua luna a verii 2012. Ce te asteapta pe plan sentimental in August 2012? Afla care sunt recomandarile astrologice chinezesti in ale dragostei pentru fiecare zodie in parte!

Dragostea in August pentru nativul Sobolan

Draga Sobolan, daca esti singur, te-am sfatui in mod normal sa-ti revigorezi relatiile sociale si sa dai curs invitatiilor tentante care ti se propun. De data aceasta insa, iti dam o altfel de recomandare: nu te duce tu catre dragoste, ci lasa dragostea sa vina la tine! August aduce noroc in dragoste si intalniri frumoase, care iti vor marca existenta in etapa urmatoare de timp. Nu te stradui prea mult sa atragi in jurul tau persoana potrivita, ci lasa dragostea sa vina catre tine.

Dragostea in August pentru nativul Bou

O luna activa, dinamica si incarcata de evenimente semnificative pentru nativul Bou. In dragoste, iti recomandam o analiza mai lucida si obiectiva a relatiei tale. Incearca sa vezi realitatea asa cum este ea, nu asa cum ti-o prezinta altii. Fara decizii pripite si actiuni necugetate! August se cere a fi mai degraba un moment al meditatiei si al intelepciunii, nu al impulsivitatii. Daca esti cumpatata, vei avea un sfarsit de luna extraordinar.

Dragostea in August pentru nativul Tigru

Contrar a ceea ce te-ai fi asteptat, august va fi pentru tine o perioada solicitanta si stresanta pe mai toate planurile. Nu este momentul sa clachezi sau sa raspunzi cu agresivitate. In acest fel, vei atrage parteneri gresiti in jurul tau si relatii care nu iti vor aduce linistea pe viitor. Mai intai gaseste-ti echilibrul si apoi spune “da” intrarii intr-o noua relatie de iubire.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

Dragostea in August pentru nativul Iepure

Nu sta pe margine, lasandu-ti relatia sa se afunde in rutina. Profita de zilele de concediu si revigorati-va povestea de iubire cum se cuvine. Amanati deciziile importante, august este timpul relaxarii. Iti garantam ca atunci cand va veti intoarce din concediu, veti dori sa treceti la etapa urmatoare a relatiei voastre.

Foto: Sxc.hu

Dragostea in August pentru nativul Dragon

3 lucruri sunt cerute de la tine in luna august pentru ca relatia ta ca castige in vigoare: energie, implicare si decizie. August este un timp prielnic proiectarii visurilor in realitate si al consolidarii planurilor de viitor, o luna puternica si influenta din punct de vedere energetic. Ce realizezi acum sau incepi sa pui in practica are sanse mari de implinire si de finalizare. Modereaza-ti entuziasmul si distribuie-l in mod egal de-a lungul lunii. Ai nevoie de toata puterea si energia ta. August este pentru Dragon o luna decisiva pentru urmatoarea perioada a anului.

Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri