18 Iulie 2012 publicat în Horoscop 370 share-uri

Afirmatii pozitive pentru fiecare zodie: Va invitam ca in fiecare zi sa va infrumusetati viata cu ganduri pozitive.

Gandurile noastre sunt si cele care dau forma vietii noastre. De aceea, tot ce gandim reprezinta un proces vital, din pacate neconstientizat. Tine doar de noi insine modul cum alegem sa primim tot ce ni se intampla si in acelasi timp tot noi putem sa facem in asa fel incat sa atragem in viata intamplari pozitive si oameni minunati.

Pentru a ne ajuta in procesul transformarii noastre din persoane pesimiste si fricoase, in persoane pozitive si luminoase, autori si speakeri motivationali precum Louise L. Hay, despre care v-am mai vorbit, au creat modele de afirmatii pozitive pe care le dedica tuturor celor care vor sa traiasca o viata frumoasa.

(Despre Louise L.Hay citeste si in articolul: Poti sa iti vindeci inima, mintea si trupul!)

Fiecare gand care iti trece prin minte este o afirmatie. Toate conversatiile noastre interioare sunt fragmente de afiramtii. Gandim incontinuu chiar si in mod subconstient, iar toate aceste ganduri compun existenta noastra si experientele de zi cu zi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Avem impresia ca unele ganduri ne vin natural, dar sunt de fapt patternuri inmagazinate in mintea noastra inca din copilarie. Unele dintre acestea ne fac bine, dar sunt si multe care ne fac rau si ne saboteaza, nu ne lasa sa ne indeplinim dorintele si aspiratiile. Subconstientul nostru opereaza cu patternuri de comportament carora am invatat sa le dam un raspuns automat inca din copilarie si astfel reactionam la multele intamplari din viata noastra. Fiecare afirmatie pe care o gandim sau o spunem este o reflectie foarte adanca a ceea ce credem in interiorul nostru.

Dar fiecare dintre noi putem de fapt sa ne cream un un univers cu mult mai frumos. Bazat pe afirmatiile pozitive ale lui Louise L Hay, am facut o selectie de afirmatii potrivite fiecarei zodii in parte, din care fiecare poate sa se inspire si sa extraga ceea ce i se potriveste cel mai tare in acest moment. Aceste afirmatii pozitive cu care speram sa rezonati, sunt doar inceputul unei schimbari benefice in viata voastra

Va invitam ca in fiecare zi sa va infrumusetati viata cu ganduri pozitive!

Foto Stefan Keller/Pixabay

Afirmatii pozitive pentru fiecare zodie

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Nativii si nativele din zodia berbec au ca si trasatura comuna spiritul energic . Sunt curajosi, cinstiti si prefera actiunea. Le-am pregatit acest set de afirmatii pozitive care sa ii ajute in fiecare zi:

Afirmatii pozitive special alese pentru zodia Berbec

  • Devin din ce in ce mai bun/a pe zi ce trece.
  • Am puterea de a-mi realiza toate aspiratiile.
  • Ma iubesc pe mine insumi/insami, prin urmare am un job care imi face foarte mare placere, unde pot sa ma folosesc de toate talentele mele, de tot ceea ce stiu si pot sa fac. Lucrez cu oameni pe care ii iubesc si care ma iubesc. Castig un salariu bun.
  • Sunt o persoana blanda, iubitoare si grijulie fata de ceilalti.
  • Sunt calm/a.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri