12 Iulie 2012 publicat în Horoscop 1350 share-uri

In fiecare om se regaseste una din ipostazele divinitatii, in fiecare om regasim o anumita insusire a divinitatii. Iti propunem astazi un altfel de horoscop, un horoscop care isi doreste sa scoata la suprafata latura luminoasa a fiecarei fiinte umane. Afla care sunt atributele divine care se regasesc in fiecare zodie:

Dumnezeu este in toti si in toate… Il regasim in natura, chiar si intr-o bucata de piatra, dar mai ales in cei care ne inconjoara. Conform anumitor culturi si filozofii orientale, Dumnezeu a creat lumea, impanzind in ea o parte din atributele sale. In fiecare om se regaseste una din ipostazele divinitatii, in fiecare om regasim o anumita insusire a divinitatii. Iti propunem astazi un altfel de horoscop, un horoscop care isi doreste sa scoata la suprafata latura luminoasa a fiecarei fiinte umane. Afla care sunt atributele divine care se regasesc in fiecare zodie:

Berbec – Conducatorul, Cel care este peste toate

In Berbec se regaseste unul din atributele importante ale divinitatii si anume abilitatea de a conduce. Divinitatea conduce la modul sublim, Berbecul o face la modul uman. Berbecul are entuziasm, vointa, tarie de caracter, curaj si capacitatea de a discerne raul de bine. Poate fi un conducator excelent daca isi tine sub control impulsivitatea si tendinta sa innascuta spre agresivitate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Taur – Lucratorul, Cel care se implica

In Taur regasim o calitate importanta a divinitatii, aceea de a misca si de a pune lucrurile in functiune. Taurul este omul actiunii, al miscarii, chiar daca adesea isi reneaga aceasta calitate, complacandu-se in confortul rutinei. Autentic si pragmatic, dorind stabilitate si bine in lume, prin perseverenta si rabdare, Taurul face lumea din jurul sau sa functioneze optim.

Gemeni – Sublimul, Cel care da posibilitatea de-a alege

Dumnezeu are doua fete: una vizibila si una invizibila, una care este buna si iertatoare, una care este manioasa si nu mai poate tolera. In nativul Gemeni regasim aceasta caracteristica a dualitatii. Nativul Gemeni are o personalitate contradictorie. Este adaptabil, comunicativ, sociabil, deschis, dar si rautacios, nesincer si opportunist. Este inteligent, insa usor instabil.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Rac – Iubitorul, Cel care iubeste fara masura

In Rac gasim una dintre cele mai frumoase atribute divine: iubirea. In mainile noastre insa, ale oamenilor, iubirea poate fi o arma cu 2 taisuri. Racul are abilitatea de a iubi. Uneori simte ca acesta este darul si binecuvantarea vietii sale, alteori simte ca iubirea ii aduce suferinta. Racul este afectuos, bland si sensibil, insa poate fi ranit usor prin cuvinte si fapte.

Foto fr si main: By Kertu /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri