Anul 2013 sta sub semnul Sarpelui Negru de Apa, caracterizandu-se prin schimbari surprinzatoare, instabilitate, nestatornicie. In acelasi timp insa, din perspectiva astrologiei vietnameze, 2013 va fi un an benefic, prosper si incarcat de iubire.

Horoscop 2013: Personalitatea celor nascuti in Anul Sarpelui

Persoanele nascute in semnul Sarpelui au o personalitate complexa. Ca infatisare, sunt inzestrate cu farmec si considerate a fi niste persoane extrem de senzuale, poate cele mai atragatoare din tot zodiacul chinezesc. In acelasi timp, sunt inzestrate nativ cu o inteligenta deosebita, cu putere de judecata, intelepciune si o viziune filozofica profunda. Gandirea este punctul lor forte si se descurca excelent in situatiile dificile si complexe ale vietii atunci cand trebuie sa gaseasca solutii.

Din punct de vedere financiar, pot fi considerate niste persoane norocoase deoarece in multe dintre cazuri, de-a lungul vietii lor, se bucura de succes financiar si de bunastare materiala. Au simtul afacerilor in sange si un simt financiar iesit din comun. Intuitia le este foarte ascutita atunci cand vine vorba de propriile afaceri, de gestionarea banilor, de negocierea sau investirea lor. Nativii Sarpe sunt totodata precauti, atenti si cumpatati atunci cand au de-a face cu proprii bani. Unii dintre ei uita ce inseamna sa nu ai si condamna saracia…

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Nu fugiţi de necazuri şi nici nu le căutaţi şi nici nu treceţi peste ele 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Nu sunt deloc generosi, iar saracia, atata timp cat nu au parte de ea, nu-i impresioneaza. Se bazeaza in general pe propriile forte si nu au incredere in ceilalti. In acelasi timp insa, nativii nascuti sub semnul Sarpelui sunt dinamici, activi, perceptivi, hotarati si plini de ambitie. Le este extrem de greu sa isi accepte esecurile si acest lucru ii poate destabiliza. Desi la exterior par detasati si calmi, sunt niste persoane pasionale si pline de viata. Pentru a nu trebui sa intervina in propriile vieti, intervin adesea in vietile apropiatilor.

Printre defectele nativilor Sarpe am putea enumera frivolitatea, disimularea, nesinceritatea, incapatanarea, posesivitatea, viclenia, cruzimea. Sunt persoane ce isi calculeaza miscarile si, prin natura lor, sunt totodata si niste singuratice. Nu ezita in a se folosi de ceilalti pentru a ajunge acolo unde isi doresc si a-si atinge telurile.
România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE

Personalitati nascute in Anul Sarpelui:

Bob Dylan, Charlie Sheen, Condoleeza Rice, Oprah Winfrey, Grace Kelly, Jacqueline Kennedy, Darwin, Edgar Allen Poe, Martha Stewart, Abraham Lincoln, Neil Diamond, Audrey Hepburn, Regina Elizabeth I, Placido Domingo, Robert Downey Jr., Shakira, Sarah Jessica Parker.

Garbo iti recomanda si articolele:

Horoscop 2013 pentru toate zodiile

2012, anul Dragonului de Apa

Tu Vi: horoscopul vietnamez al personalitatii

Iubirea sub lupa astrologiei chinezesti: Afla care sunt Punctajele Personale de Compatibilitate!

Foto: Shutterstock.com

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri