Anul 2013 sta sub semnul Sarpelui Negru de Apa, caracterizandu-se prin schimbari surprinzatoare, instabilitate, nestatornicie. In acelasi timp insa, din perspectiva astrologiei vietnameze, 2013 va fi un an benefic, prosper si incarcat de iubire.

Fiind anul lor, cei nascuti sub semnul Sarpelui sunt, mai mult decat niciodata, au sansa de a reusi. Tot mai mult ca niciodata, fiind anul celor, cei nascuti sub semnul Sarpelui sunt susceptibili impasibilitatii, neimplicarii si din pacate si unei stari de complacere. Acestea sunt pericolele si primejdiile cele mai mari pe care nativii Sarpe le au de depasit in 2013. In acelasi timp insa, 2013 poate fi un an noroc si benefic pentru nativii Sarpe daca lupta cu ei insisi si isi depasesc aceasta tendinta de indiferenta si non-implicare. Prin urmare, le sunt recomandate urmatoarele:

  • mai multa implicare in propriile vieti
  • mai multa precautie
  • mai multa interactiune cu ceilalti

In general, 2013 va fi un an al planificarii pentru multe dintre semnele zodiacale. 2013 este un an in care se construiesc planuri pentru viitor, dar si un an in care este bine sa investesti in tine insuti si in viitorul tau. Pe plan sentimental, Sarpele aduce relatii captivante si extrem de interesante, chiar daca multe dintre acestea nu sunt sortite stabilitatii. Oaia si Maimuta, 2 semne zodiacale compatibile cu Sarpele, sunt si ele favorizate in 2013.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Nu fugiţi de necazuri şi nici nu le căutaţi şi nici nu treceţi peste ele 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Horoscop 2013: Anul 2013 din perspectiva astrologiei Vietnameze

Interesanta este si viziunea astrologiei vietnameze asupra anului 2013. Conform astrologiei vietnameze (vezi horoscopul vietnamez), 2013 va fi un an ce va sta sub semnul Prosperitatii, un an valoros si benefic. Pentru ca Sarpele reprezinta un simbol al reproducerii, 2013 este considerat a fi un an fertil, concentrandu-se intr-o mare proportie asupra Iubirii si a tot ce aduce ea: Pace, Liniste, Prosperitate. In acelasi timp, in cultura vietnameza, se spune ca Sarpele este purtatorul Norocului si aducator de vremuri bune… Cei care muncesc mult si depun eforturi spre a ajunge acolo unde isi doresc sunt si cei care reusesc. Important este ca telurile lor sa fie pozitive si sa aiba in vedere si binele colectiv, nu doar pe cel personal… Anul 2013 este un an benefic si incarcat de IUBIRE!

România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri