Anul 2013 sta sub semnul Sarpelui Negru de Apa, caracterizandu-se prin schimbari surprinzatoare, instabilitate, nestatornicie. In acelasi timp insa, din perspectiva astrologiei vietnameze, 2013 va fi un an benefic, prosper si incarcat de iubire.

Pe 10 februarie 2013, incepe semnul Sarpelui Negru de Apa si tine pana pe 31 ianuarie 2014. 2013 este un an caracterizat conform astrologiei chinezesti de elementul dominant al APEI. Apa atrage dupa ea mobilitate si schimbare si prin urmare 2013 va fi un an dinamic, supus in permanenta schimbarii. Culoarea reprezentativa a lui 2012 este negrul, insa Anul Sarpelui este asociat simultan si cu verdele sau albastrul deschis.

Sarpele reprezinta un simbol al Yin-ului (feminin rece), un semn ce sta sub semnul misteriosului. Spre deosebire de cultura vestica unde sarpele este infatisat ca un simbol al raului si al seducerii (sarpele a ispitit-o pe Eva), in astrologia chinezeasca, Sarpele este asociat in mod frecvent cu ideea de frumusete, intelepciune, cunoastere ezoterica. Totodata, sarpele este perceput drept o fiinta sacra. Pentru ca Sarpele (sau “micul dragon” cum i se mai spune) aduce ca aparitie cu Dragonul, unul dintre cele mai puternice si norocoase semne ale zodiacului chinezesc, imprumuta o parte din aspectele pozitive ale Dragonului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Nu fugiţi de necazuri şi nici nu le căutaţi şi nici nu treceţi peste ele 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Anul chinezesc 2013: Schimbare, instabilitate si noroc planificat

Anul 2013 sta sub semnul Sarpelui Negru de apa, caracterizandu-se prin schimbari surprinzatoare, instabilitate, nestatornicie. In acest an, mai mult decat niciodata, se recomanda mai multa atentie si prudenta.

Nu actionati sub impulsul momentului si nu luati decizii nechibzuite inainte de a evalua situatiile.

Lucrurile trebuie planuite si bine judecate pentru a nu fi luati prin surprindere intr-un mod neplacut. De ce? Elementul Sarpe mizeaza multa pe elementul Surpriza, dar si pe cel al Neprevazutului. Nu vom duce deloc lipsa de Provocare in 2013. Cei mai solicitati si mai pusi la incercare, dar si cei cu sansele cele mai mari la noroc, sunt cei nascuti sub semnul Sarpelui. Poti afla daca te-ai nascut sau nu in Anul Sarpelui folosindu-te de acest modul: www.chinesezodiac.com/calculator.php sau de acesta: www.chinese-tools.com/astrology/sign.html.

România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE

Este important sa va aduceti abilitatile la potentialul lor maxim si sa apelati la ele in mod activ, lucrand pentru a face lucrurile sa se intample si sa se miste. In caz contrar, vei fi pus fata in fata cu situatii grele, dificil de gestionat chiar si pentru un nativ Sarpe.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri