21 Iunie 2012 publicat în Horoscop 31 share-uri

Care sunt cele mai pregnante calitati pe care le detine barbatul Rac?

Barbatul Rac este romantic.

Fiecare femeie de pe planeta iubeste romantismul, deoarece acesta face o relatie nu doar pasionala, ci si fericita. Barbatul Rac este genul de persoana ce isi va exprima dragostea fata de tine in cele mai romantice si ingenioase modalitati (de la clasicul buchet de flori pana la o escapada aventuroasa spontana). Asadar, barbatul Rac isi arata constant dragostea fata de partenera, facand din fiecare situatie o oportunitate de a inmuia inima iubitei sale.

Image © Shutterstock - 2662994

Barbatul Rac este rabdator.

De cele mai multe ori, intr-o relatie, barbatul este pus sa astepte – fie pentru lucruri minore precum alegerea unei costumatii pentru un eveniment, fie pentru lucruri importante, precum deciziile de cuplu. Nativul din zodia Rac nu se va plange totusi niciodata de aceasta asteptare deoarece este inzestrat cu o rabdare iesita din comun. El este interesat sa petreaca momente minunate alaturi de tine si nu se lasa deloc influentat de timpul de asteptare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Barbatul Rac este protectiv.

Desi uneori poate deveni posesiv, barbatul Rac are o natura extrem de protectoare. Isi iubeste foarte mult partenera si doreste sa o protejeze de situatiile negative sau neplaceri. El este de parere ca responsabilitatea sa primara este sa aiba grija de tine si sa iti fie alaturi de fiecare data cand ai nevoie de sustinere emotionala. La fel, iti va lua apararea in mod curajos atunci cand cineva incearca sa te doboare.

Image © Shutterstock - 8976463


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri