14 Iunie 2012 publicat în Horoscop 34 share-uri

Curajul, perseverenta, determinarea, generozitatea, credinta, compasiunea... toate sunt virtuti ce fac nativul din fiecare zodie o persoana speciala, demna de respect.

Harul zodiei Berbec

Curajul este prima din calitatile omului, pentru ca este calitatea care le garanteaza pe celelalte. – Aristotel

Ceea ce il scoate in evidenta pe nativul din zodia Berbec este tocmai curajul de a ii inspira pe ceilalti si de a ii ajuta chiar si atunci cand situatia in care se afla este incomoda ori riscanta.

Foto: ladyphoto shutterstock.com

Harul zodiei Taur

Prietenia inseamna a fi frate si sora, doua suflete ce se ating fara sa se confunde, doua degete ale aceleiasi maini. – Victor Hugo

Fiind nascut in zodia Taur, esti o persoana de incredere pe care apropiatii se pot baza oricand. Tu esti piatra statornica a familiei, prietenul de nadejde care da cel mai bun sfat, chiar si in situatii de criza.

Harul zodiei Gemeni

A-i face fericiti pe ceilalti este o senzatie care nu ne oboseste niciodata, ne inaltam sufletele cu ajutorul ei, ajungand mai aproape de Cel Atotputernic. – Marie Corelli

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Pentru ca are o minte agera si o atitudine pragmatica, cel nascut in zodia Gemeni rezolva cu naturalete orice problema cu care se confrunta un apropiat de-al sau si serveste prompt si altruist pe oricine se afla la nevoie.

Harul zodiei Rac

Nu dispretui sensibilitatea nimanui, sensibilitatea fiecaruia este propriul sau geniu. – Charles Baudelaire

Pentru ca are un caracter grijuliu, sensibil si protector, nativul din zodia Rac reprezinta o oaza de liniste si regasire pentru toti cei care se simt secatuiti de puteri din cauza grijilor zilnice.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri