11 Mai 2012 publicat în Horoscop 1124 share-uri

Care sunt in intimitate cele mai inteligente zodii de barbati? Care sunt zodiile masculine stapane peste arta sexualitatii si zodiile de barbati care reusesc cel mai bine sa se exprime sexual, facandu-si partenera fericita?

Are o fire sensibila, insa dintre toate zodiile, Racul este poate cel mai capabil de a intelege natura feminina, dar si emotiile feminine. Racul este profund emotional si mai ales stabil pe plan sexual, iar evolutia sa sexuala se realizeaza exclusiv langa femeia pe care o iubeste.

Racul este extrem de atent la nevoile si dorintele partenerei sale, urmarind placerea partenerei mai presus de propria satisfactie. Este romantic, visator, instinctiv si intuitiv, plin de exaltare, imaginatie si creativitate deodata. Fiecare act sexual este pentru el incarcat de emotie, traire, gentilete si afectiune. Racul este barbatul care te va tine in brate toata noaptea dupa ce ati facut dragoste.

SAGETATOR -IQ-ul Sexual al Sagetatorului

Sagetatorul trebuie inclus si el in topul zodiilor masculine cu cel mai mare IQ sexual. Debordeaza de incredere in sine si vitalitate si este inconjurat de o aura de mister ceea ce il face extrem de atragator in ochii persoanelor de sex opus. Fire ce nu cunoaste supunerea si ingradirea, Sagetatorul este omul care nu se lasa cucerit de inhibitii, prejudecati, idei preconcepute. Este liber si se doreste liber in orice domeniu, iar pe plan sexual este una dintre cele mai inventive si deschise persoane.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Sagetatorul are o fire aventuroasa, independenta, care nu se lasa imblanzita prin statornicie decat de dragul unei mari iubiri. Experienta sexuala inseamna pentru un Sagetator explorare, descoperire, daruire, cunoastere. Pentru Sagetator, stimularea mentala atrage dupa sine si pe cea senzuala.

Foto homepage si interior: Shutterstock

Aboneaza-te si la Horoscopul saptamanal al Dragostei


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri