11 Mai 2012 publicat în Horoscop 1124 share-uri

Care sunt in intimitate cele mai inteligente zodii de barbati? Care sunt zodiile masculine stapane peste arta sexualitatii si zodiile de barbati care reusesc cel mai bine sa se exprime sexual, facandu-si partenera fericita?

Sexualitatea Scorpionului este coplesitoare. Fiindca Scorpionul arde prin felul sau de a fi, experienta sexuala este pentru el cea care il stinge, il tempereaza, ii aduce pacea si linistea. O traieste de fiecare data cu aceeasi ardoare, facand din ea o experienta din care trebuie sa iasa purificat, eliberat. In intimitate, Scorpionul se daruieste total si absolut. Atingerea si contactul fizic sunt magice si memorabile pentru Scorpioni. Desi sunt caracterizati adesea ca fiind egoisti si posesivi, ati putea fi uimite de cata daruire sunt Scorpionii capabili si de cata atentie manifesta fata de partenera sa.

BERBEC -IQ-ul Sexual al Berbecului

Cu siguranta, Berbecul se numara printre zodiile cu cel mai mare IQ sexual. Berbecul este pasional, senzual, dinamic atunci cand vine vorba de a se exprima sexual. In acelasi timp, este fermecator, are prezenta de spirit si un sex-appeal pe care nu i-l poate nega nimeni. Stie sa se faca placut si dorit in fata persoanelor de sex opus. Are un nivel energetic sexual inalt pe care nu ezita sa si-l cultive de-a lungul timpului. Se bucura de o mare imaginatie si creativitate sexuala si daca va avea alaturi partenerul potrivit care sa-i aprecieze cum se cuvine calitatile, va face acea persoana cea mai fericita persoana din lume.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Alaturi de Berbec, nu te vei plictisi niciodata. Chiar daca este egoist in viata de zi cu zi, pe plan intim ii place sa daruiasca, stiind ca la un moment dat o sa si primeasca. Pentru un Berbec, orice parte a trupului feminin reprezinta o zona erogena. IQ-ul sexual al Berbecului este mare si datorita faptului ca in intimitate stie sa gaseasca balanta potrivita intre emotie, instinct, fantezie si realitate.

RAC - IQ-ul Sexual al Racului


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri