14 Mai 2012 publicat în Horoscop 382 share-uri

Pentru ca in aceasta perioada a anului Horoscopul European se afla in zodia Taur, haideti sa analizam impreuna care sunt cele mai pregnante trasaturi pozitive pe care le detine FEMEIA TAUR.

4. Femeia Taur are o personalitate fermecatoare.

Guvernata de planeta Venus, femeia Taur este vazuta de ceilalti ca avand o personalitate irezistibila si absolut fermecatoare. Tocmai de aceea, in interactiunile cu diferite persoane ea va fi intotdeauna in centrul atentiei, stralucind ca o adevarata vedeta de cinema. La fel, daca reusesti sa te prinzi intr-o conversatie cu femeia Taur, vei fi uimit de capacitatea acesteia de a alunga monotonia si de a te face mereu sa zambesti. De asemenea, magnetismul relevant de aceasta personalitate sarmanta o ajuta pe nativa din zodia Taurului sa aiba un succes coplesitor in fata sexului opus.

Image © Shutterstock.com - 5363980 001

5. Femeia Taur este mereu ea insasi.

Spre deosebire de nativele altor semne din Horoscopul European, femeia Taur nu joaca niciodata teatru. Iubeste sa se simta bine in pielea sa si, mai mult, ii uraste pe cei care nu se simt bine cu propria persoana sau se rusineaza de propriile defecte. Indiferent de parerea celor din jur, ea nu incearca niciodata sa fie altfel doar de dragul de a se integra intr-un grup. Femeia Taur se accepta asa cum este ea, asa cum a lasat-o Dumnezeu si asteapta acelasi lucru si din partea celorlalti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

6. Femeia Taur este intotdeauna de nadejde.

Daca exista pe aceasta planeta o persoana pe care sa te poti baza oricand, aceasta este, fara îndoiala, femeia Taur. In momentul in care aceasta se hotaraste sa sustina o persoana sau o cauza, va face tot posibilul sa nu se abata de la drum si cu siguranta nu va da inapoi indiferent de situatiile in care va fi pusa. Asadar, atunci cand are o responsabilitate, femeia Taur are grija sa o duca la capat fara gres.

Image © Shutterstock.com - 5267320


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri