3 Mai 2012 publicat în Horoscop 37 share-uri

In mod neasteptat, psihoastrologii vin si ei cu o teorie inedita, facand o asociere neasteptata intre cele patru elemente primordiale: apa, aer, foc, pamant si cele 4 tipuri jungiene functionale.

4. Daca partenerul tau apartine Semnelor de Apa (Rac, Scorpion, Pesti), iar elementul sau primordial este Apa – este in zodia AFECTIVITATII

Afectiunea este modul de a interpreta lucrurile intr-un mod diferit, apeland mai degraba la inima decat la intelect. Daca partenerul tau apartine unuia dintre semnele de apa si respectiv Tipului Jungian Afectiv are o sensibilitate puternica si resimte intens senzatiile de orice natura. Personalitatea sa este predominant emotionala. Se poate pune cu usurinta in pielea celorlalti intrucat are o mare capacitate de empatie.

Fiindca il motiveaza emotiile, manifesta intelegere fata de emotiile celor din jur. Este inzestrat cu o mare putere de patrundere. Are tendinta de a accepta sau de a respinge o idee in functie de sentimentele pe care i le starneste ideea respectiva. Ii place atmosfera de intimitate si se simte bine in cercuri restranse sau in preajma membrilor familiei. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Image main: S. Hermann & F. Richter /Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri