3 Mai 2012 publicat în Horoscop 37 share-uri

In mod neasteptat, psihoastrologii vin si ei cu o teorie inedita, facand o asociere neasteptata intre cele patru elemente primordiale: apa, aer, foc, pamant si cele 4 tipuri jungiene functionale.

3. Daca partenerul tau apartine Semnelor de Aer (Gemeni, Balanta, Varsator), iar elementul sau primordial este Aerul – este in zodia REFLECTIEI

Reflectia se bazeaza pe obiectivitate si pe analiza rationala, concentrandu-se asupra a ceea ce este ceva si asupra raspunsurilor pe care le dai lucrurilor prin intelect. Daca partenerul tau apartine unuia dintre semnele de aer si Tipului Jungian Reflexiv inseamna ca are o personalitate intelectuala si ca traieste mai mult la nivel mental. Are nevoie de stimulare si hrana mentala in permanenta.

Totodata, are latura comunicativa foarte bine dezvoltata, are o gandire sistematica, o inteligenta agera, iar modul sau de a percepe realitatea este unul analitic. Obisnuieste sa conecteze idei pentru a ajunge la o intelegere generala si sa elaboreze concepte. Asimileaza informatiile care il intereseaza cu usurinta, avand tendinta de a le respinge pe cele care nu il intereseaza. I se reproseaza adesea ca este rece, distant sau detasat, iar unii spun despre el ca este neemotional.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri