Cum isi petrec zodiile ziua de 1 Mai? Ce fac cand le apuca un dor cumplit de duca? Cum se pregatesc pentru minivacanta visurilor lor? Si ce trasnai fac in drum spre mare sau munte? Un horoscop ireverentios si amuzant pe post de pastila de distractie de 1 Mai.

Cum isi petrec zodiile ziua de 1 Mai? Ce fac cand le apuca un dor cumplit de duca? Cum se pregatesc pentru minivacanta visurilor lor? Si ce trasnai fac in drum spre mare sau munte? Citeste un altfel de horoscop, un horoscop amuzant si distractiv, usor ireverentions, pe care ti-l propunem ca pe o pastila de distractie in asteptarea distractiei cele mari, de 1 Mai.

Foto fr si main: Dreamstime

Foto interior: Shutterstock

Horoscop special de 1 Mai!

Berbec

Cu toate puterile si panzele… inainteee! Berbecul este cuprins de un entuziasm nebun in aceste zile. De 1 Mai face ce ii trece prin cap, insa ii trece bine rau. Are idei multe si deloc fixe, iar mintea ii zboara la caii verzi de pe malul marii. Pe fruntea lui scrie mare… MARE. Isi face in goana valizele, inchide robinetul, desemneaza vecinii care sa ii ude florile… Berbecul are treaba, pe el il asteapta plaja si lenevitul la soare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Taur

Plec. Ma duc. Va sarut. Va las cu bine. Dar mai bine veniti cu mine… De obicei hotarat si sigur pe el, Taurul intampina dificultati cand vine vorba de a se distra de 1 Mai. Il paste o mare nehotarare si n-are deloc noroc daca isi doreste sa stea singur de 1 Mai. Norocul lui este ca hotarasc altii pentru el. Sfatul nostru: lasa-te pe mainile celorlalti. Stiu altii mai bine ca tine ce vrei!

Gemeni

O sa fie, o sa fie… o sa fie o nebunie pentru zodia Gemeni. Cu dor de duca in vene si cu dor de vorba pe limba, te astepta cateva zile memorabile. Te ingemanezi cu aglomeratia si cu pofta de viata. Un concert in aer liber iti spala mintile si iti da aripi sa zbori pana in tari straine. Sa nu crezi ca daca te indragostesti de alcool il intalnesti pe sfantul Petru la portile Raiului. Sfatul nostru: distreaza-te cu moderatie! Tot acolo ajungi!

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Rac

Ajutor, ajutor… veniti lume sa ma vedeti… cum o iau inapoi ca sa ajung inainte. Nu e bine cand este prea bine… Rasturnari de situatii peste rasturnari de situatii. Revocari de planuri. Indecizii. Amanari. Putina drama. Racul are ceva probleme cand vine vorba de a ajunge la destinatia ‘Distractie’ planificata si organizata. Dar ce zici de petrecerea spontana la care esti invitat in ultima clipa? Te tine orgoliul sa spui “da”? Mai bine lasa tu toana deoparte. Daca o te distrezi? Super mega ultra fun o sa fie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri