27 Martie 2012 publicat în Horoscop 12 share-uri

Apa, aerul, focul si pamantul creeaza combinatii inedite cu elementele cardinal, fix si stabil, creand un set de trasaturi diferite pentru fiecare nativ din Zodiacul European...

Scorpion - Gheata

 

Zodia Scorpion, aceasta “Gheata” din Zodiacul European este un semn fix de apa.. Si-a capatat aceasta denumire tocmai datorita faptului ca personalitatea lor consecventa este, de multe ori, rece.

Sagetator - Foc Salbatic

 

Zodia Sagetator este un semn mutabil de foc, cunoscut sub numele de “Foc Salbatic”. Aceasta combinatie de elemente face din nativii Sagetator niste persoane energice si pasionale ce pot uneori totusi sa se extenueze fara motve.

Capricorn - Meteoritul

 

Meteoritul” din Zodiacul European, nativul din zodia Capricorn este o combinatie intre pamant si elementul cardinal. Fire independenta, reuseste sa iasa mereu in evidenta si, uneori, sa socheze. Cauta constant adevarul.

Varsator - Gura de Aer

 

Zodia Varsator este un semn fix de aer, o adevarata “Gura de Aer”. Combinatia de dintre aer si elementul fix ofera acestor nativi capacitatea de a intelege oamenii in profunzimea lor si de a-i influenta sa isi transforme viata in bine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Pantofi de primăvară pe care trebuie să îi ai în colecție Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC

Pesti - Potopul

 

Zodia Pesti este un semn mutabil de apa, denumit in Zodiacul European “Potopul”. Desi nativii din aceasta zodie isi organizeaza viata oarecum haotic, ei reusesc sa exploreze viata in moduri unice si sunt extrem de protectivi cu cei dragi.

Foto fr si main: By Pixel-Shot /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri