Ziua in care te-ai nascut reprezinta prima modalitate de a face cunostinta cu universul si contine totodata o anumita cantitate de informatie despre anul in curs. Afla care sunt previziunile lui 2012 in iubire din perspectiva Horoscopului Italian:

Numerele nu sunt pura coincidenta in horoscopul italian, mai ales daca vorbim de numerele sub al caror patronaj ne-am nascut. Ziua in care te-ai nascut reprezinta prima modalitate de a face cunostinta cu universul si de a te integra in el. Totodata, poate contine o anumita cantitate de informatie si previziune despre anul in curs. Intr-un articol anterior, iti prezentam care sunt cele cinci tipologii ale horoscopului italian si cum se calculeaza acestea. Afla care sunt previziunile lui 2012 in iubire si in relatiile cu partenerul de viata din perspectiva Horoscopului Italian:

Cei nascuti in zilele de 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31 - Tipologia A1

Cei nascuti in zilele de 2, 7, 12, 17, 22, 27 -Tipologia A2

Cei nascuti in zilele de 3, 8, 13, 18, 23, 28 - Tipologia A3

Cei nascuti in zilele de 4, 9, 14, 19, 24, 29 - Tipologia D4

Cei nascuti in zilele de 5, 10, 15, 20, 25, 30 - Tipologia E5

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Citeste si despre Horoscopul Italian si despre adevarata identitate a zodiilor

2012 pentru cei apartinand Tipologiei A1 (Cei nascuti in zilele de 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31)

Energie pozitiva, satisfactii si impliniri pe plan personal!

Pentru cei nascuti sub influenta acestor zile de nastere, 2012 va fi un an plin de energie pozitiva, satisfactii si impliniri pe plan personal. Anul in curs ascunde numeroase si ample posibilitati de imbunatatire a relatiilor de iubire, dar si de evolutie a lor. Nivelul de pasiune si de romantism, combinat cu circumstante neasteptate prin prisma carora vei fi nevoita sa iei unele decizii decisive pentru destinul tau in urmatorii ani, va inzestra anul in curs cu adrenalina, surpriza si suspans.

In panza unor circumstante, altele decat cele pe care le prognozezi, vei fi cu siguranta surprinsa de turnura pe care o iau lucrurile. Multi dintrei cei care si-au pierdut speranta in iubire sau s-au resemnat fara ea, vor invata o lectie frumoasa si neasteptata de viata. Foarte probabil ca vor intalni iubirea la jumatate de an. Pentru o mare parte din acesti nativi, 2012 este echivalent cu descoperirea fericirii si a prosperitatii sentimentale. Este o stare generala de bine care se va prelungi si in anii urmatori daca reusesti sa nu iei totul de-a gata. Lupta pentru a mentine aceasta legatura stransa si sudata cu partenerul de viata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri