23 Ianuarie 2012 publicat în Horoscop 36 share-uri

Barbatul fiecarui semn zodiacal isi alege partenera in functie de anumite trasaturi. Cum arata o femeie ideala in viziunea nativilor din Horoscopul European?

Ce il atrage pe barbatul Capricorn la o femeie?

 

Barbatul Capricorn are nevoie de o femeie care sa ii inteleaga comportamentul in toata cimplexitatea sa si sa fie calma, calculate, insa si independenta. Deoarece acest semn zodiacal nu se arunca cu capul inainte in relatii si are scrupule, momentul in care isi alege partenera este esential pentru el. Are nevoie de stabilitate si sustinere.

 

Ce il atrage pe barbatul Varsator la o femeie?

 

Barbatul Varsator isi doreste o femeie ce poate sa il inspire si cu care poate discuta ca si cu cea mai buna prietena. Ea trebuie sa il scoata din rutina de zi cu zi si sa il distraga de la probleme. Atunci cand trece prin etape dificile ale vietii sale are nevoie de o femeie care sa il sustina si sa ii ofere motive pentru a zambi.

 

Ce il atrage pe barbatul Pesti la o femeie?

 

Barbatul Pesti este extrem de intuitiv si de aceea va fi atras de o femeie capabila sa ii controleze emotiile, generoasa si plina de afectiune. Barbatul din aceasta zodie isi alege cu grija viitoarea partenera si de obicei cantareste in mintea sa calitatile si defectele. El pretuieste, mai mult decat orice, feminitatea, naturaletea si atitudinea pozitiva.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vrei să lucrezi într-un spaţiu de coworking? Iată ce trebuie să ştii 

  


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri